Room Type: Birou de acasă

Nevoia de renovare

Raportul nostru anual, Barometerul Caselor Sănătoase 2022, bazat pe rezultatele cercetărilor, indică faptul că reducerea riscurilor pentru climatul interior, cum ar fi expunerea la umezeală și mucegai, și remedierea absenței luminii naturale în clădirile rezidențiale prin intermediul unei renovări corespunzătoare pot aduce numeroase beneficii, precum: economii de energie, o sănătate îmbunătățită și protecția climei.  

Te gândești la ferestre de mansardă noi?

Înlocuirea vechilor ferestre de mansardă îți va aduce o mulțime de beneficii. De exemplu: un confort termic mai bun în mansardă, reducerea energiei necesare pentru încălzire, stoparea scurgerilor de apă, eliminarea preocupărilor privind întreținerea, pregătirea pentru o locuință inteligentă, precum și o ventilare mai bună și constantă.

Despre montaj…

Durabilitatea și confortul interior: produsele de montaj sunt menite să garanteze performanța de lungă durată a ferestrelor de mansardă VELUX. Cadrul izolator, folia hidroizolatoare și folia barieră de vapori simplifică montarea ferestrelor de mansardă, în timp ce asigură un sigiliu etanș și rezistent la intemperii între fereastră și acoperiș.

Fereastra de mansardă cu deschidere de sus

Atunci când înălțimea parapetului este cuprinsă între 80 și 130 cm, se recomandă o fereastră de mansardă cu deschidere de sus. Folosind bara de acționare superioară, poți să o închizi sau să o deschizi foarte ușor și, de asemenea, poți să acționezi manual rulourile. Aceasta îți permite să așezi mobilă dedesubt și să te bucuri […]

Răcoare pe timpul verii!

Zilele caniculare ale verii au sosit și tot ce îți dorești este să ai o mansardă răcoroasă și confortabilă, în timp ce păstrezi priveliștea și lași lumina caldă să intre în camere.  Rulourile noastre exterioare parasolare sunt proiectate să reducă încălzirea pasivă prin oprirea căldurii și a luminii puternice a soarelui înainte ca acestea să […]

XMWL-3NAY-GWWT

W29Q-RQUL-EFZW

VAH-VNS7-4X99-NA3W

VAH-KSWZ-PEAY-XUTY

VAH-4R2X-UAXR-OQOH

UZLU-HFYY-6TAM

UUW7-QHDU-TETH

UMSX-FZYT-ZR7L

TUSX-ZRGH-EGDU

SCO-XUEW-T9X7-AOXE

SCO-QVTW-ONQ9-DUDM

SCO-7HEX-6XHQ-WATL

RPXW-HDVA-RLXU

QOTP-STQD-NQFD

QM6U-6RZN-AO3Q

PP7R-S7UR-AHWW