Room Type: Camera copiilor

Ajută-ți copiii să se concentreze

Lumina naturală le oferă copiilor atât avantaje fizice, cât și psihice. Le stimulează creierul și îi ajută să producă vitamina D, care este esențială pentru dezvoltarea osoasă. De asemenea, lumina naturală le crește capacitățile de învățare cu până la 15%. Îi ajută să se concentreze mai bine, să fie mai productivi și mai fericiți.

Oferă copiilor tăi tot ce este mai bun

Știm că dorești să amenajezi pentru copiii tăi cel mai creativ loc de joacă și cel mai bun spațiu pentru învățare. Iar când vine vorba de performanță și productivitate, lumina naturală este extrem de importantă pentru ei. Așadar, folosind ferestrele de mansardă potrivite, și chiar dublând numărul acestora, permiți luminii naturale să intre în camera […]

Bucuria copiilor

Copiii tăi își vor îndrăgi camerele datorită colecției noastre de rulouri opace și rulouri DUO create special pentru ei. Poți să alegi dintre 9 modele pline de culori vesele și inspirație pentru camerele copiilor, astfel încât aceștia să se bucure de un somn odihnitor pe timpul nopții. Disponibile cu șine laterale, din aluminiu alb sau periat. 

WYTS-MPT2-YHT9

VAH-ZUP7-EQP7-2W9Y

VAH-XK2Q-Z7NE-XZTM

VAH-LT9R-DPSF-9UTT

VAH-2WV6-Q6YT-FTET

UVFL-OYU2-UUUT

SCO-WFXW-2WTR-MNTT

SCO-GUFE-MWU2-DHQS

SCO-DU6Y-2RNY-KPGQ

SCO-AQTR-P33F-RYRT

SCO-9RWP-2KWH-VO2F

RQS7-YM99-QVQF

PH2R-GTU3-2P3O

KQPS-3YMK-TW4D

IDE-QZPX-OHYY-XXHQ

FRQT-69LQ-3VRX

F2Z6-S6T6-SL3A

E7W2-EYRX-49GD